Kantoorgegevens

Mijn praktijk is ondergebracht in mijn besloten vennootschap Aroma B.V. De overeenkomst van opdracht wordt daarmee afgesloten. Aroma B.V. is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 08158213. Het BTW-nummer van Aroma B.V. is NL8178 174 26.

Ik sta ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten en ik sta geregistreerd op het gebied van strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Vanwege die inschrijvingen ben ik verplicht om ieder jaar per rechtsgebied tenminste 10 opleidingspunten te behalen.

Daarnaast ben ik lid van twee specialisatieverenigingen: van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

Mijn beroepsaansprakelijkheid is afdoende verzekerd en loopt bij AIG.

Het Kantoor

…is gevestigd op de eerste verdieping in een kantoorpand aan de Zutphenseweg 23 in Deventer waar meerdere bedrijven in zitten en is bereikbaar via de trap of via de lift. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid. Het kantoor is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (buslijnen 7, 81, 160 en 161), met de fiets of lopend.

Niet tevreden?

Natuurlijk wil ik je zo goed mogelijk van dienst zijn en wil ik dat je na afloop van een zitting tevreden bent. Dat zal helaas niet altijd zo zijn. Als je niet tevreden bent over mijn optreden, dan vraag ik je die onvrede met mij te delen. Samen komen we dan tot een oplossing.

Als het niet lukt om tot een bevredigende oplossing te komen, dan zal ik verwijzen naar de Deken van de plaatselijke Orde van Advocaten.

Advocaat Maarsingh
Zutphenseweg 23
7418 AG Deventer

maarsingh@strafpleiters.org

0570-244123
06-48083000